Cégünkről

30 éves élelmiszeripari múlt

A SANOTI több, mint 10 éve foglalkozik húsfeldolgozással.

Tevékenységünk kiterjed saját repectúrák fejlesztésére, saját márkás termékek gyártására, illetve bérgyártási folyamatokra is.

Elhelyezkedésünk könnyen lefedhetővé teszi az ország fontosabb logisztikai pontjait.

1997 óta az élelmiszeriparban

Közétkeztetési konyhákkal indultunk, amelyből még a mai napig üzemelnek létesítmények. Iskolák és óvodák étkeztetése mellet különböző rendezvényeket is lebonyolítunk.

Ahhoz, hogy konyháink megfelelő minőségű hús alapanyagokból dolgozhassanak 2013-ban létesítettük saját húsüzemünket.

Jelen

Hús feldolgozással és füstöléssel foglalkozunk.

Soltvadkerti gyártó üzemünkben végezzük a húsok előkészítését majd feldolgozását. Termék palettánkat leginkább a sertéshúsból készült termékek alkotják.

Termékportfóliónk két részre osztható. Első a gyorspácolt termékek amelyek forró füstöt kapnak és egyedi receptúra alapján készülnek. Második a hagyományosan érlelt termékek amelyek során törekszünk a régi hagyományoknak megfelelő húskészítmények előállítására.

Tevékenységünk meghatározó részét képezi még üzemünk bérgyártási lehetősége. Kapacitásunk egy részét partnereink egyedi kérésének megfelelően elkészített termékek teszik ki.

Célkitűzésünk

A SANOTI a régió meghatározó húsfeldolgozó szereplőjévé kíván válni.

Üzemünk mérete és csapatunk elköteleződése a szakma iránt lehetővé teszi, hogy üzemünk szinte manufaktúra jelleggel működjön. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a növekedésre és fejlődésre, ám szemelőtt tartjuk belső értékeinket.

Vízió

Stratégiai célunk,

  • hogy szakértelmünk és elhivatottságunk révén Magyarország egy meghatározó húsfeldolgozó szereplőjévé válhassunk
  • hogy megőrizzük és továbbfejlesszü eddigi magas minőségű termékportfóliónkat

Cégünk egyre több partnerrel működik együtt országszerte. A stabil tulajdonosi háttérnek köszönhetően folyamatos beruházásokkal fejlesztjük és korszerűsítjük üzemünk technológiai részét.

Minőségtanusítás

Kiemelt figyelmet fordítunk a környezetünkre

Folyamatainkat rendszeresen auditáljuk és fejlesztjük annak érdekében, hogy legmegfelelőbb módon működhessünk. Elkötelezett környezettudatosságunkat a CertUnion tanusította.